Fri fragt & Fri returret

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Soigné ApS
Flæsketorvet 68
1711 København V
Danmark
CVR: 41880244

Kundeservice
Alle ordrer og alt kontakt håndteres af vores kundeserviceteam, som du altid kan kontakte på customerservice@soigne.dk

Betaling
Soigné modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Soigné bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Soigné behandler og afsender ordre alle hverdage, indenfor 24 timer.

Soigné tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter, at ordren er afsendt. Alle danske ordrer sendes med DAO, GLS eller PostNord. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder vi os retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Fortrydelsesret & Returnering
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 30 dage efter returnere forsendelsen.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, kan du sende os en email og så sender vi en gratis Returseddel, såfremt din adresse er dansk. Såfremt intet andet oplyses, bruger vi de adresseoplysninger der fremgik af ordren. Såfremt din adresse er udenlandsk, hæfter du selv for returforsendelsen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Meddelelsen skal gives pr. mail på customerservice@soigne.dk.

Ved returnering kan du bruge vores returlabel gratis. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varens stand, når du sender den retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når vi har modtaget de returnerede varer og har tjekket at disse lever op til vilkårene for at annullere, vil vi refundere den fulde købspris. Bemærk venligst, at der kan gå op til 2 uger før din refundering krediteres.

Hvis vi finder, at din ret til at annullere ikke kan imødekommes, så kontakter vi dig via e-mail.

Reklamation eller defekt
I tilfælde af et defekt produkt eller en inkonsistens – f.eks. hvis produktet er blevet beskadiget under transporten til dig – og beder dig kontakte os med det samme. Det er vigtigt, at du klart kan beskrive problemer/defekten. Hvis din klage accepteres af vores kundeservice, så refunderer vi hele købsprisen og transportomkostninger.

Fejl og mangler
Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at man har konstateret fejlen eller manglen.

Bemærk venligst, at ovenstående ret til at påråbe fejl og mangler kan udløbe før 2 år efter, at du har købt produktet, hvis produktet ikke er lavet til at holde mindst 2 år, eller hvis det er blevet brugt uden for ordinær brug.

Påråbning af fejl og mangler gælder kun produkter, som falder under definitioner for sådanne under dansk ret. For mere se www.forbrug.dk.

Personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger fortroligt. Læs venligst vores persondatapolitik, som fortæller om hvordan vi bruger de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med bestillingsproceduren og din brug af Hjemmesiden i øvrigt.